Клюки от България 

Скандал тресе „На кафе“! Гала пробва хитра схема, издъни се

Нов скандал пламна в предаването „На кафе“ след като стана ясно, че водещата Гала е заразена с коронавирус. Русата фурия си навлече гнева на зрителите в ефира на Нова ТВ с думите си за бизнеса на своя мъж Стефан Николов.

Тъй като Гала е болна от Ковид-19, води предаването си от къщи онлаин. Вчера тя се появи и разказа как се справя с китайската зараза. „Залагам на магическо лекарство – прашец с мед и джинджифил“, разкри Гала.

Думите й подразниха зрителите, които се възмутиха, че водещата натрапва бизнеса на Стефан с мед. Не е тайна, че той е производител на мед, като и друг път се е случвало да рекламира продуктите си в „На кафе“, пише show.bg.

Този път обаче зрителите смятат, че двойката е прекрачила границите. „Докато всички фенове на предаването се притесняваме за здравето на Гала и как ще се справи с вируса, те със Стефан пак мислят откъде да изкарат пари. Не пропуснаха да вмъкнат за „лечебните свойства“ на вълшебния му мед, прашец, прополис, пчелно млечица и т.н. Аман вече“, негодуват зрители.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 727 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook