Клюки от България 

Скандал след „Капките“! Зрители се питат дали Маги Халваджиян ще „отреже“ главата на емблема на шоуто заради страшен гаф!

Димитър Ковачев – Фънки традиционно си навлича гнева на най-верните фенове на хитовия формат „Като две капки вода”, пише ШОУ. Още от началото на актуалния сезон рокаджията системно удря по едно рамо на фолкпевеца Константин, с когото завързаха приятелство след престоя си във „ВИП брадър” миналата година. Шоуто обаче сега е друго, но подкрепата помежду им е все така явна и определяща. Това е и причината в социалните мрежи все повече да искат Фънки да се махне от журито на формата.

В точка на кипене сред почитателите се превърна и един от последните лайфове на шоуто, когато Фънки поряза с коментара си не за първи път атрактивната и доста добре справяща се със задачите си фолкдива Софи Маринова. Критиките на Ковачев към нея най-често са свързани с факта, че не знае английски език – нещо, което буквално изкарва от кожата най-активните във фейсбук.

„Голям палячо е този!!! Как само прецака Софи Маринова за сметка на приятелчето си Константин! Тя беше феноменална!”, гласи един от коментарите. А в последващ отговор се пояснява: „Аман от уговорки! Коцето си дава точките на Гери-Никол, а дебеланкото Фънки ги поощрява при първа възможност!”

Очевидци от коридорите на предаването твърдят, че самата Софи Маринова също в един момент не успяла да скрие яда си, което след това си проличало и в лайфа в един от понеделниците.

„Каквото и да направи, Коцето получава само високи оценки от Фънки. Деветки и десетки. Симпатични са ми и двамата, но не може така да се прави. Прецакват се останалите участници! На всякакви езици пях, постарах се, но високи оценки не получих”, оплакала се певицата зад кулисите. Зрителите забелязаха, че на последното живо предаване тя почти не се усмихваше, което не е никак типично за ромската перла, тъй като тя е един от най-лъчезарните участници в тазгодишния формат.

Поведението на Фънки изнерви дори и Катя от дует „Ритон”.

В социалните мрежи тя публикува коментар, с който ясно и точно изразява негодуванието си: „Софи Маринова е много добра в „Капките”. Като слушам Фънки какви ги наговори, само и само да спечели Коцето… Ужас”, написа ритонката, която също е разконспирирала стратегията на рокаджията да изтласка приятеля си до върха на предаването.

Сега логично изниква и въпросът – дали ще видим Фънки в ролята на оценяващ и в следващия сезон на култовото шоу „Като две капки вода”, или Маги Халваджиян ще се вслуша във феновете и ще го смени?! Както знаем, продуцентът е от хората, които съвсем не толерират подобен тип „системни опори” в продукциите си. Ще почакаме, ще видим…

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 113 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook