Клюки от България 

Скандал! Полицаи едва укротяват пияната Лора Караджова!

Поп певицата Лора Караджова се сблъска с полицаи, тъй като съседи се оплакаха от бурното й поведение, научи HotNews.  Случката се разиграла преди дни в апартамент намиращ се на столичната улица „Граф Игнатиев“.

Приповдигнатото настроение на изпълнителката се дължало на алкохола, с който тя се почерпила обилно в компанията на свои приятели, на които била на гости. Емоционалните изблици на миньончето се изразявали най-вече в певчески изяви на пияна глава.

Съседите обаче не изтърпяли крясъците и пеенето й и потърсили съдействие от полицията, която се отзовала на минутата. Караджова обаче не била разпозната от униформените и това не й спестило писането на обяснения.

„Лора беше без грим, по къси дънкови панталонки и тениска. Въобще не можеше да предположиш, че е тя. Изглеждаше като 20 годишна“, коментират източници на HotNews, разказали ни за актуалната случка.

Въпреки, че се е напила като кирка, сладураната се държала изключително любезно с полицаите. „Не възрази, нито напсува някой от полицаите. Доста прилично се държа“, обясни още информаторът ни.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 674 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook