Клюки от България 

Скандал! Любо Нейков напуска bTV!

Любо Нейков е на ръба на нервите си заради това, което му се случва в bTV и вече е почти с единия крак извън медията.

Актьорът е останал само с „Комиците“, което обаче е под въпрос, а всички останали вакантни отрязъци от програмната схема бавно, но сигурно се заемат от Андрей Арнаудов и Иван Христов.

Нейков все още не е обявил снимки за нов сезон на шоуто. Очаква се предаването да продължи излъчването си три пъти седмично по половин час, след като миналия сезон се наложи да пълни дупки късно вечер, докато bTV се подготви с „Шоуто на Николаос Цитиридис”, пише „Уикенд“.

Според актуални упорити слухове из коридорите на медията, Нейков бил на ръба на търпението си, готов да приключи всякакви отношения с телевизията, която непрекъснато си прави експерименти с предаванията му, подмятайки ги във всевъзможни дни и часови пояси.

Не било изключено да скъса окончателно договора си и да спре „Комиците” по собствено желание, още повече, че в момента на мястото на шоуто започва излъчване на историческия сериал „Името на розата” и още не се знае дали, кога и при какви условия предаването ще продължи своето съществуване.

Нищо чудно, вместо да си съсипва нервите с преговаряне и пазарене за всяка стотинка в bTV, актьорът да си събере багажа, както направи бившият му работодател Слави Трифонов, и да се съсредоточи върху продукциите си с Евтим Милошев в Нова тв, където все още не са казали „Не“ на външните продуценти, пише още изданието.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 739 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook