Клюки от България 

Синът на Нелина е абитуриент! Певицата разкри, че същият ден е… СНИМКИ

Тази година май месец е по-вълнуващ за талантливата певица Нелина, тъй като синът й Кристиан е абитуриент. Изпълнителката не скри щастието, което я заля навръх 24 май, след като видя порасналото си момче с костюм на бала му.

Пред наш репортер тя разказа как е протекла вечерта на бала на Крис и как самата тя е изненадала съучениците му в тази важна и запомняща се за тях нощ.

„Честито завършване, наше прекрасно момче! Гордеем се с теб, обичаме те много и ти желаем всичкото щастие на света! Бъди здрав, обичан и сбъдни мечтите си! Попътен вятър в живота“, пожела му Нелина.

Гордата майка разказа пред БЛИЦ, че Крис я е помолил да дойде на бала му като изненада за неговите съученици, които обожават песните й. „Имах участие същия ден и не знаех дали ще мога да се върна. Направих всичко възможно и отидох да изпея няколко песни за Крис и неговите съученици, които се забавляваха от сърце. Радвам се, че тази година не валя дъжд на 24 май и те успяха да си направят снимки. Този ден е незабравим за нас и никога няма да се повтори“, разкри тя.

„Поздравихме всички преподаватели по случай 24 май и благодарихме за грижите през годините и всички заедно тропнахме хоро“, коментира още тя. Гордата майка и Крис символично подарили на зрелостниците по един „Бял Мерцедес“, а щастливата Нелина получила много комплименти, че не отстъпва по нищо на абитуриентките.

От няколко месеца Крис работи, а след завършване на средното си образование иска да кандидатства бизнес, тъй като това го влече. „Ние с него сме късметлии, родени сме под щастлива звезда и знам, че ще успее в живота“, хвали се Нелина, която напоследък няма свободен ден от участия.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook