Клюки от България 

Синът на Диляна Попова и Блатечки е одрал кожата на баща си (СНИМКИ)

Синът на Диляна Попова Борил с всеки изминал ден заприличва все повече и повече на своя татко. Макар с актьора Асен Блатечки да не живеят под един покрив, кръвта вода не става и момченцето вече доста напомня за него по излъчване. Това без съмнение създава известни неудобства на моделката, която след раздялата си със звездата от „Стъклен дом” полага големи усилия да продължи да живее своя живот по същия начин както в миналото, пише „Уикенд“.

Асен и Диляна твърде за кратко останаха двойка след разкритията за тайната си връзка. Тя се случи по времето, в което още официално актьорът живееше с актрисата Катерина Горанова и дъщеря им. Излизането на светло на отношенията му с Диляна обаче станаха причина да се премести с нея под един покрив.

Ситуацията продължи твърде кратко, за да може някой да повярва, че двамата ще успеят да създадат семейство. Раждането на синът им Борил разруши крехките им отношения и двамата продължиха всеки по своя си път. Асен се върна при Катерина Горанова и дъщеря им, а Диляна потърси помощ в грижите за бебето от майка си и сестра си, които веднага се притекоха да я утешат.

Почти 3 години след тези събития, Попова все така гледа сама сина си, а баща му помага с парична издръжка и грижи всеки възможен уикенд. Моделката смятала, че най-важното за детето било да е в спокойна и здравословна среда, за това по никакъв начин не искала да показва колко е разочарована от тази модерна форма на родителство.

Най-много държала Борил и Асен да имат своите мъжки срещи, в които малкият да изгради своя пример в живота. Диляна разбирала, че като жена тя няма как да възпита в детето мъжки качества и разчитала, че Блатечки ще успее да се справи с тази задача, макар и от разстояние.

Малкият вече имитирал негови жестове, думи и дори погледи, с които реагирал на различни ситуации. „Ако човек го погледне от страни, ще каже, че е един малък Асенчо”, споделят близки до моделката.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 392 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook