Клюки от България 

Симона Загорова предприе спешни мерки срещу килограмите

Поп певицата Симона Загорова се вталява с фитнес. Щерката на примата на фолка Глория всеки ден пуска сторита и снимки в социалните мрежи, на които позира от фитнес залата. Хубавицата разкри пред своите приятели и фенове, че след празниците се е заела да извае тялото си и да се лиши завинаги от килограмите в повече, пише „Телеграф“.

Симона отнесе доста критики през годините заради фигурата си. По едно време тя спря с диетите и започна да се вталява с фотошоп, с което стана за смях. Поредното доказателство лъсна в средата на декември месец, когато Загорова и Глория гостуваха на „На кафе“ по Нова.

Тогава в ефир се видя, че Симона съвсем не е толкова слаба и перфектна, за каквато се представя в социалните мрежи, а точно обратното. Позирайки до майка си, младата певица изглеждаше доста по-кофти и засенчена от родителката си и два пъти по-пълна.

Визията на Загорова „впечатли“ и стигналият до върховете на бодибилдинга в Америка Слави Горанчовски. „Гледам ги и се чудя… Коя е майката?“, отправи фин намек към последователите си той, без да подчертава каква е разликата между родителката и щерката.

Феновете на фитнес шампиона веднага започнаха с коментари в същия дух: „По-пълничкото“, „Тя майката беше същото кюфте на нейните години, ама после се „разтренира“ в операционната“, „Набухтяла е леко щерката“. Други пък защитиха младата певица, че е в такава възраст, в която хормоните си казват думата.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 75 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook