Клюки от България 

Силвена Роу сипе еротични намеци, но крие мъжа си, защото…

Освен с кулинарен майсторлък, шеф Силвена Роу често става обект на внимание и с личните си провокации, в които почти винаги има някакъв еротичен намек.

Противно на логиката, но атрактивната блондинка, която винаги дръзко е демонстрирала уменията, а и желанията си в ефир, се оказва доста потайна по отношение на личния си свят, за който винаги избягва да говори. Споменава за мъжа си Малкълм някак между другото, а слуховете вече редят, че двамата са разделени от години.

Родената в Пловдив кулинарна звезда се старае да се грижи за себе си така, че никой да не й даде годините, на които е реално – 53. Знае се само, че се е омъжила на 19 години за англичанин, който я завел в Лондон и от когото има двама големи синове. Всички други подробности обаче, са обвити в мистерия, пише „Хотарена“.

Любопитна подробност е, че снимки с мъжа си в социалните мрежи Силвена Роу няма, което говори за това, че тя съзнателно го крие от общественото внимание.

Преди време пред журналисти майката на готвачката разказа само, че двамата с Малкълм са се запознали на Пловдивския панаир. Той се занимавал с търговия с вино и пристигнал в България, за да представи своята стока. А 19-годишната по онова време бъдеща готвачка изглежда много го е харесала, защото само няколко дни са били достатъчни, за да реши да замине с него за Лондон.

Към днешна дата обаче, Силвена Роу демонстрира доста разкрепостено поведение и дори си позволява да отправя еротични намеци при тв гостуванията си, усмихвайки се загадъчно. В мрежата, разбира се, веднага се изкоментира, че едва ли, ако мъжът й я чакаше у дома, тя би си позволила чак толкова явни волности.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 155 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook