Клюки от България 

Силвена Роу е като в небрано лозе, обявиха я за лъжкиня заради тази СНИМКА

След като вчера ви показахме как изглежда Силвена Роу, когато е без дрехи, ето, че и реакцията срещу нея в социалните мрежи, където тя явно държи да е особено активна напоследък, не закъсня.

Навръх рождения си ден вече 55-годишната палава кулинарка развихри страстите от профила си с голата снимка, показвайки в каква добра форма се намира, и вероятно не е очаквала да получи точно такава реакция към себе си.

Очаквано дойдоха и писанията, че не й отива подобно поведение на възрастта. Но също и нещо много по-любопитно – според мнозина провокативното фото не е актуално, а е отпреди години, а аргумента е, че снимката е правена със стар модел телефон, който Роу държи в ръката си, докато си прави селфито. В същото време на други кадри се вижда, че тя ползва сравнително по-нов модел апарат.

https://www.instagram.com/p/CgbRBnsIm9h/

И щеше да е идеално за нея този гаф да не се беше случвал точно сега, преди премиерата на новия й тв проект, който блондинката анонсира така: „Аз съм това, с което се храня! Ново тв шоу! Скоро! Храна&Секс! Нови ресторанти! Нека живеем нашия най-чудесен живот!“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 57 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook