Клюки от България 

Щерката на Анелия се загаджи със заможен батко

Дъщерята на фолкаджийката Анелия и бизнесмена Коко Динев – Ивон, пусна снимка в профила си с красиво момче. Двамата изглеждат много близки и веднага се зашушука, че това е новото й гадже.

Момчето се казва Николас Николов и е на 20 години Той живее в столицата и е от видимо заможно семейство. Софийски бръмчалки твърдят, че той е бивше гадже на певицата Дара, с която се познавали още от времето, когато е била просто ученичка от Варна. Името му е свързвано и с най-красивата тийнейджърка в света, според известен конкурс, провел се в Тайланд- Биляна Лазарова, пише struma.com.

14-годишната Ивон скандализира преди време всички, с изцяло променената си визия, която е прави да изглежда доста по-възрастна от реалните й години. Майка й, фолк звездата Анелия, дори я защити в редица предавания, че повечето от снимките й са направени така, че да изглежда по-възрастна, но Ивон си е обикновено дете.

Дали това е началото на една нова и красива тийнейджърска любов между наследницата на футболния бос Коко Динев и софийския мачо Николас, или просто приятелство, не се знае все още. На снимката им обаче, те демонстрират много близки отношения.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 252 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook