Клюки от България 

Шокираща СНИМКА показва колко килограма е наляла Деси Слава, певицата плаши с визия

Измина почти четвърти месец след като Деси Слава стана майка за втори път. Въпреки това свалянето на килограми се оказа доста сложна задача за певицата, пише hotarena.net. Най-вероятно Деси е решила да кърми, което ще възпрепятства бързото й влизане във форма след бременността.

Някои родителки напълняват повече по време на кърменето, отколкото докато износват бебето. И понеже среща голям зор в стопяването на излишните мазнини, изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ цени всеки изгубен грам от тялото си.

Неслучайно се хвали пред своите приятелки, че за 4 месеца е свалила 2 кг. При други обстоятелства това би звучало доста смешно, тъй като резултатите в цифри в това съотношение са нелепи.

Заради наднорменото си тегло се налага на ДесиСлава да ходи постоянно облечена в широки и предимно черни дрехи в най-големите жеги. В момента тя и любимият й Благой Найденов се радват на почивка в мароканския град Маракеш. Вместо да се разхвърля и да покаже прелести, Деси крие тлъстинките си в огромни гащеризони.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 674 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook