Lifestyle 

Шок във „Фермата“ заради новия шеф!

За разлика от зрителите на риалитито „Фермата“, които бяха наясно, че една от отпадналите до момента участнички във „Фермата“ ще получи шанс да се завърне в шоуто, до снощи фермерите споделяха помежду си единствено съмненията си за подобен развой на играта. И тъй като все по-упорито вярваха, че някоя от елминираните дами ще се появи отново сред тях, всички се молеха това да не е сприхавата софиянка Христина, която беше трън в очите на повечето от тях.

След безпрецедентен троен дуел, който се състоя на арената между Христина, Радилена и близначката Йоана, именно щурата столичанка спечели битката и втори шанс да се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Появата й в стопанството беше приета очаквано – с неособено голям ентусиазъм от част от все още будните играчи в шоуто. Липсата на положителните им емоции беше видим за всички, а емигрантът Симеон дори й призна, че са се молели тя да не се върне.

По-големият шок за всички обаче беше новината, че Христина не само се връща, ами и че ще бъде фермер на седмицата. И ако в началото те не й повярваха, то този факт беше официално потвърден и от водещия Иван при пристигането му в стопанството след дуела.

Седмицата със сигурност ще е доста напрегната, тъй като новият началник най-вероятно ще си го върне на съфермерите за негативната реакция и ще наложи тежък режим на управление.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 75 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook