Клюки от България 

Шок в Нова тв! Репортерка на Гала направи неочакван ход

Бившата моделка Маги Желязкова, която преди две години се омъжи повторно и вече носи фамилията Сидерова, заряза работата си в предаването „На кафе“.

Доскоро тя се изявяваше като репортер наред с Деси Цонева, но изненадващо нейни материали не са излъчвани от есента. Близки до къдрокосата брюнетка издават, че всъщност тя сама се е отказала от телевизията, защото заплащането й било обидно малко. И сега има време да се посвети изцяло на голямата си страст – бодибилдинга.

„Ако преди знаех, че суетата ще се отдалечи толкова рязко от мен, щях да кажа, че е това е невъзможно! Избягах от всичко фалшиво и получавам всичко от спорта. Защо толкова закъснях? Колко много ми взе онова… медийното и колко много имам сега!“ споделя Маги с приятелите си в социалната мрежа.

От думите на брюнетката става ясно, че тя вече иска да е далеч от светлините на прожекторите и светската суета, което ще й даде чудесната възможност да работи върху себе си толкова, колкото й се иска. Меракът й е да се явява на състезания по бодибилдинг, пише „Хотарена“.

Добре известно е, че вече бившата репортерка на Гала от години ежедневно се поти над щангите, нищо, че зложелателите й непрекъснато коментират, че е на път да заприлича на екшън героя Рамбо.

Доскоро здравата брюнетка изглеждаше приятно стегната, но напоследък съвсем е загубила женствените си форми и вместо тях демонстрира страховити напомпани бицепси, на които вероятно биха завидели доста мъже.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook