Клюки от България 

Шок! Мария и Емануела лъснаха в шокиращи сцени СНИМКИ

Фолкпевицата Мария чукна 39 и напук на епидемичната обстановка в страната реши да вдигне щур купон, който завърши с извращения.

Голяма изненада предизвика появата на купона на нейната колежка Емануела, тъй като никой не знаеше, че двете са толкова близки, че да се канят на лични празници. А топлите им отношения си проличаха и към края на вечерта, където се отдадоха на лесбийски ласки.

По случай рождения си ден Мария отново смени цвета на косата си. “Това ли е цветът? Всъщност, винаги преди старта на личната ми нова година се връщам в естествения цвят (на косата). Обичам ви и готин уикенд, бонбони!” – закачливо написа рожденичката.

Тя събра най-близките си приятели на много шумно парти. И макар да се отказа от музикалната си кариера, припяваше на всички чалга песни, които се пуснаха на партито. Специален гост на звездата бе Софи Маринова, която не издържа и хвана микрофона, за да поздрави колежката си с едни от най-емблематичните си песни.

Отношенията й с Емануела изненадаха всички, още повече интимността, която демонстрираха и увековечиха в Инстаграм. кадрите, на които се мляскат двете фолк гърли взривиха публичното пространство.

За празника си, заралийката предпочете спортно елегантна визия в черно, пропускайки по-пищните тоалети в полза на комфорта и удобството си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook