Клюки от България 

Шок! Лияна се омъжи тайно! Мъжът й е… СНИМКА

Фолк звездата Лияна, която отново остави музикалната си кариера в името на любовта, се е омъжила тайно за виден адвокат.

Братовчедката на Константин най-накрая е открила правилния мъж, на когото да каже „Да“. А тези дни се похвали с брачна халка, чиято стойност не е удачно да коментираме в момент на криза, когато народът гладува и се чуди по какъв начин да свърже двата края.

Изпълнителката на „Каменно сърце“ в момента се намира във Виена, където любимият й има работа. Певицата сподели кадър от австрийската столица, а вниманието прикова пръстена на ръката й.

„С файтона, сред красотата на един приказен град, сякаш потънала в мечтите си. Обичам Ви!“, написа тя в Инстаграм профила си.

Близки до звездата издават, че тя има връзка с проспериращ адвокат със солидна банкова сметка. Той издържа изцяло любимата си, а тя го придружава на всички работни ангажименти извън страната. „Често пътува по работа и затова Лияна качва снимки от различни кътчета по света“, поясняват запознати.

Засега Лияна прави от време на време нови песни, за да поддържа все пак някакво ниво. В никакъв случай не мисли да тръгва по участия, докато зад гърба си има спонсор, който угажда на всеки неин каприз.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 202 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook