Клюки от България 

Шок! Коронавирусът стресна Нелина!

В последните седмици Нелина пръска такъв неистов сексапил, че социалните мрежи се нагорещиха до краен предел. Апетитната поп фолк дива споделя изкусителни кадри от екзотични кътчета от света и не спира да се усмихва.

Наскоро обаче, на изпълнителката хич не й е било до смях, а причината за рязката промяна в настроението е масовата паника заради коронавируса. Тъй като една от последните дестинации, които блондинката е посетила със свои приятелки, е била Малайзия.

И въпреки че вече не е там, страха да не би да се е заразила случайно, не й давал мира, защото по време на престоя си в екзотичната страна, се разминавала доста често с кихащи и кашлящи китайци, поради което и певицата и приятелките й се движели с маски, за да се предпазят.

Скоро ще стане ясно дали Нелина се е изследвала у нас за собствено успокоение, но дотогава няма как да не се насладим на спиращите дъха кадри, които пуска във виртуалното пространство. На един от тях, например, тя позира от последния 51-я етаж на хотела, а зад нея е известната кула в Куала Лампур, където има въртящ се ресторант.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 17 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook