Клюки от България 

Шок! Емилия чака бебе през ноември (Ето защо се омъжи набързо)

Емилия чака бебе през ноември? Поп фолк изпълнителката заченала малко след годежа си с Жорж Башур, пише blife.bg. На едно от последните си участия преди сватбата с бизнесмена Емилия показала надуто коремче, което не можело да се скрие от избора й на тоалет, пише „Таблоид“.

Бебето Емилия и Башур направили през март. Това е и една от причините поп фолк изпълнителката и Жорж Башур да побързат със сватбата, въпреки хилядите упреци, които понесоха от феновете на изпълнителката. Очаква се общият наследник на Емилия и съпруга й да се появи през ноември.

Припомняме, че поп фолк изпълнителката се омъжи за годеника си само два месеца след трагичната загуба на доведения й син Феди Башур. Певицата и бизнесменът сключиха брак в събота, а Емилия съобщи новината като пусна снимка с халките им и смени фамилията си във всички официални страници в социалната мрежа. Сватбата беше с много тесен семеен кръг. На нея присъстваха само най-близки приятели и роднините на влюбените. Децата на Емилия и Жорж също бяха на събитието.

Откакто съобщи, че е станала г-жа Башур Емилия отнесе страшно много критики за постъпката си. Част от феновете й обявиха постъпката й за недопустима, други подкрепиха решението й да сключи брак с Башур.

Самата Емилия се опита да потуши разразилия се спор. Тя каза, че не е имало никакви веселби и тържества. Двамата с Жорж просто са се подписали без да празнуват, а след това са седнали в столично заведение, за да хапнат.

Обясненията на Емилия обаче не задоволиха почитателите й и те продължиха да плюят по неин адрес и да я обвиняват, че е постъпила неправилно.
Емилия и Жорж Башур очакват първата си рожба през ноември? сн. Инстаграм

Емилия и Жорж Башур очакват първата си рожба през ноември? сн. Инстаграм

Бременна ли е поп фолк изпълнителката? Това ли е причината двамата с Башур да сключат брак толкова набързо? Предстои да видим. Няма спор обаче, че на последните си участия Емилия не просто е напълняла, а показва закръглено коремче, казват нейни фенове.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 416 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook