Клюки от света 

Шок! Диона крие ромски произход!

Младата хип-хоп певица Диона призна, че е от ромски произход. Денислава Сашова, както е истинското й име, отговори положително на въпрос на Валентин Кулагин дали има циганска кръв във вените си.

Майката на певицата е с турско име и няма как да скрие мургавия си произход. Както се знае, един от отличителните белези на циганите е синьо-лилави венци, каквито има 23-годишната участничка в тазгодишния „ВИП Брадър“.

Денислава е от гр. Койнаре, живяла е в Червен бряг. През лятото на 2016-а записва първия си сингъл „Поста ми“, който бързо се превръща в хит. Кариерата й тръгва рязко нагоре. Диона вече се радва на участия из цялата страна.

Избухна скандал между Ваня Костова и Кулагин Колкото до произхода й, смуглата красавица не се гордее особено с него и предпочита да го крие, но когато я попитаха директно, нямаше как да отрече. След признанието й е помолила Биг Брадър за телефонен разговор с гаджето си, за да попита дали все още имат връзка.

Изпълнителката до този момент криела дори от него, че е циганка. Това бе засечено в нощното издание на шоуто по Нова и предстои тепърва да бъде излъчено в дейли епизодите.

Попитала е още продуцентите дали парите от последното й участие са дадени на съквартирантката й, за да плати наема на общата им квартира.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 211 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook