Клюки от България 

Шок! 15-годишният син на Софи Маринова си татуира лицето

Синът на Софи Маринова — Лоренцо си татуира лицето. Изпълнителката сама завела наследника си в студио за татуировки, където младежът пожелал го нашарят като истински гангстер.

Въпреки че близки и приятели разубеждавали младежа да не си съсипва лицето с татуси, той държал да се сдобие с визия на американски гангстер. Както твърдят градските легенди в САЩ, престъпниците си татуирали по една сълза на лицето всеки път, когато убият някого, пише „България днес”.

Не е ясно на каква рисунка се е спрял напетия ром, но определено се иска доста кураж, за да се съгласиш да ти бодат лицето с мастило.

Лоренцо вече има няколко татуировки, сред които най-известни са автомат „Калашников” и кръст. „Леле, майка ти знае ли?”, беше един от най-любопитните коментари на феновете, на 15-годишния певец.

И докато Маринова изписа името на сина си на шията си в знак на любов, то наследникът й е изписал това на майка си на дланта си, придружено с корона. И редовно го показва по участия.

Ясно е, че певецът взима пример от майка си, която преди време си направи татус с името на бившия си приятел Дачо. Но след като се разделиха го промени на преплитащи се цветя.

Неотдавна тя и Гринго пък си направиха татуировки, с които да покажат, че годините изпитания не са отслабили любовта им и двамата са щастливи заедно.

Лоренцо от своя страна обича да провокира и най-много се хвали с татуса с автомат, като редовно носи тениски, за да го демонстрира по участия. Провокациите му явно дават резултат, защото от известно време се хвали с гадже, с което не спират да се гушкат и целуват.

И въпреки че упорито се прави на гангстер пред камерите, Лоренцо признава, че това е повече сценичен образ. Приоритет в живота му е образованието, заради което е ограничил участията си само до 1 — 2 на месец.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 210 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook