Клюки от България 

Шкумбата тормозел по жесток начин жена си

Преди да се залюби с жена си София, Димитър Туджаров-Шкумбата бил неин враг. Детството и на двамата е преминало в родния им град Петрич.

Обичайно в квартала децата били разделени на две банди – момчета и момичета, като първите тормозели малките дами. „Бях известен с точния си мерник с прашката. Жена ми, милата, лично е изпитвала, и то неведнъж болка от моите детски лудории. Такъв ужас изпитваше от мен, че щом ме видеше на улицата, се криеше на минутата в къщата си”, смее се Шкумбата.

Шкумбата се слави като много добър кулинар. Още като дете натрупал познания от баба си, а по време на студентските си години придобил самочувствие в този занаят. Шкумбата обича и да си похапва, което в последно време си личи осезаемо. Това притеснило съпругата му и преди няколко години го слага на диета.

За да го накара да яде по-малко, преместила хладилника на балкона, и то през зимата. но отново го прибрала след като една вечер заварила съпруга си да яде салам посред нощ на минусовите температури на терасата. После се опитала да го накара да тича сутрин за здраве, но се оказало, че минутите му за спорт минавали в близката баничарница.

Въпреки всичко София и Димитър се разбират чудесно и споделят 38- години от живота си. А най-голямата им радост са техните деца, които възпитали в любов и разбирателство.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 311 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook