Горещо 

Шефът на „Криминална полиция“ с последна информация за зверското убийство в София

Около 23,15 часа полицейски патрул спира за проверка лек автомобил, за който има информация, че често не спира на полицейски разпореждания. По време на оперативка това се съобщава. Колегите дават звуков сигнал, автомобила спира, насочват го къде да отбие, за да не пречи на движението. Колегите спизат от автомобила, единият тръгва от дясно на колата, другият от ляво, шофьорът стои спокойно в колата и не дава никакъв сигнал, че ще създава проблеми.

Тогава включва задна скорост и удря автомобила на МВР, след това с мръсна газ прегазва колегата и бяга с колата през тревните площи. Това заяви комисар Ангел Бадънков – началник на „Криминална полиция“ към СДВР пред Би Ти Ви.

Веднага се организират заградителни действия, момчето оставя колата и бяга, като след две денонощия е намерен във вила, където го укрил негов приятел. При разпита той заявил, че избягал защото има условна присъда, номерата не принадлежали на тази кола, а самият той нямал шофьорска книжка.

В колата му пък е намерен цял арсенал за така наречените наказателни акции, мачете, боксове, бухалки, брадви. „Той е от момчетата, който гледа много криминални филми, употребява анаболи, стероиди и се мисли за един завършен ганкстер.Условната му присъда пък е за разпространение на наркотици“, допълни още Бадънков.

Началникът на крими отдела допълни, че прегазилият брутално полицаят е част от групичка от 3-4 момчета, но е сигурен, че този път няма измъкване. „Ще си излежи присъдата, която няма да е никак лека, очакват го дълги години затвор. Няма да има споразумение“, допълни още комисар Бадънков.

Днес пък на полицаят му предстои тежка тазобедрена операция, състоянието му остава критично.

Той разказа и за бруталното убийство в столичния хотел „Рила“. „Момичето наема стаята, с мъжа да поддържали отношения от някобко месец Мъжът заяви, че 2-3 дни преди убийството е употребявал постоянно алкохол и наркотици. Няма тежки криминални проявления. При разпита повтаряше „трябваше, трябваше да го направя“. Първо решил да я удуши, после започнал с бутилка от уиски да я удря по главата. Ядосал се, че едното око е отворено, а другото затворено и забил ножица в окото Момичето не е дало никакъв повоз за подобно зверство“, заяви комисар Бадънков.

По думите му мъжът не е луд, а само се правел на такъв, тъй като разговарял много смислено, разказал подробно как е минал денят му преди убийството, но като се стигне до убийството и се обърква.

Според комисал Бадънков вероятната причина е въздействието на наркотиците, които са отключили нещо.

Източник: ПИК

Facebook коментари
(Visited 54 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook