Риалити 

Шеф Ангелов със стряскащи разкрития преди старта на Hell’s Kitchen

На 25 февруари от 21:00 часа в ефира на Нова телевизия емоциите ще са под налягане заради горещата кухня на Шеф Виктор Ангелов в Hell’s Kitchen.

Зрителите на най-горещото кулинарно шоу ще видят 18 топ готвачи, които ще се борят да доказват кулинарните си умения пред шеф Виктор Ангелов, но едновременно с това ще показват, че могат да овладяват емоциите и си и да се справят със стреса и напрежението, ежедневие в една професионална кухня, каквато е Кухнята на Ада.

„За да останеш в Кухнята на Ада са необходими желязна дисциплина, концентрация и воля, които помагат да издържиш на напрежението.

На този етап виждам, че въпреки уменията и дългогодишния им опит в професионалната кухня, на участниците ще им трябват още доста тренировки, за да се справят с новото меню и с вечерните резервации“, споделя и Шеф Ангелов по време на медийно събитие в Yoga Vibe, където е снимано и рекламното промо за новия сезон.

В третия сезон на шоуто ще гледаме мъжки отбор, съставен от топ готвачи със самочувствие и успешни кариери у нас и в чужбина, и жени с богат професионален опит и силни характери, чиято биография ги е превърнала в истински бойци в професионалната кухня и в живота.

„Още в първите епизоди от новия сезон на Hell’s Kitchen, кухнята на шеф Ангелов ще се превърне в сцена на мащабни кулинарни двубои. Жегата и емоциите ще са непредвидими и от ден първи ще има ожесточени битки за лидерското място, както в синята, така и в червената половина на кухнята.

Зрителите трябва да са наясно, че в този сезон в Кухнята на ада ще има всичко друго, но не и спокойствие и релаксираща обстановка“, споделят и продуцентите на шоуто.

Професионалистите вече готвят по новото меню на шеф Виктор Ангелов, разработено специално за кухнята на Hell’s Kitchen България. На пръв поглед то е лесно за тях, но на втори прочит се оказва, че крие уловки, които да помогнат на шеф Ангелов реално да оцени способностите на готвачите.

Въпреки стреса и напрежението те трябва да покажат своите умения и кулинарен опит. В Кухнята на Ада най-голямото предизвикателство винаги е било, че ястията се приготвят на момента, а това е огромно изпитание за професионалните качества на участниците.

Другото сериозно изпитание за топ готвачите ще бъде дали ще успеят да подтиснат егото си и да започнат да работят в екип, важно условия за работата във всяка професионална кухня.

„Нито едно ястие, което не отговаря на моите изисквания и стандартите на петзвезден ресторант, няма да излезе от моята кухня и да бъде сервирано на гостите“, добавя с категоричност водещият на най-горещото кулинарно предаване и уточнява, че храната, която е негодна за ресторанта Hell’s Kitchen не се изхвърля, а се преработва и се консумира от екипа на предаването.

След като един от участниците сподели, че е готвил лично за Джейсън Стейтън и отборът на Манчестър Юнайтед, останалите веднага се включиха на висока звездна скорост и заваляха признания, че сред претендентите да грабнат голямата награда – 100 хиляди лева и работа в ресторант на шеф Виктор Ангелов има такива, които вече са спечелили кулинарното одобрение на топ звезди като Вин Дизел, Стивън Сегал, Лейди Гага и Харисън Форд.

Това, което обединява известните е предпочитанието към здравословна кухня, приготвена от висококачествени пресни продукти с минимално използване на мазнина.

„Затова много важно е правилната употреба на различни подправки, които да създадат уникален вкус и аромат на блюдата, без на нарушават здравословните им качества. Пърженето е строго забранено в диетата на звездите“, така обобщават участниците своя опит със знаменитостите.

От българските звезди, за които участниците са приготвяли храна, като най-голям естет и гурман се очертава Азис, а с най-малко претенции е волейболния ни ас Владо Николов.

2 конвектомата, 24 газови и 16 индукционни котлони, 2 скари, 4 електрически професионални фурни, 2 шок фризера вече работят усилено за гостите на ресторанта Hell’s Kitchen18-те готвачи разполагат с 50 шеф ножа и над 100 други ножове, 70 различни видове тигани, 100 касероли и 20 тенджери с вместимост между 3 и 140 л.

Всички уреди и прибори са от най-високите професионални марки, което превръща Hell’s Kitchen в една от най-модерните кухни в България.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 27 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook