Клюки от България 

Шаш! Николина Чакардъкова брои 1 милион за… СНИМКА

Фолклорната легенда Николина Чакардъкова пътува из страната заедно с целия си екип с луксозен мегалайнер, досущ като някоя световна звезда. 2-етажният автобус е оборудван с мини кухня, салон за забавление, гардероб, салон за почивка, кино зала и специален офис за певицата.

Всеки от танцьорите на Чакардъкова разполага с легло-кресло. Най-много обичали да си правят пуканки и да гледат филми на огромните плазми в рейса. В него се пуши, но се влиза само по пантофи.

Музикалната звезда показа подвижната си къща по време на участието си в кулинарното предаване „Черешката на тортата“, а гостите на певицата бяха закарани от София до родния й дом в Гоце Делчев с луксозния мегалайнер, който събра очите на останалите участници в кулинарното шоу, пише „Уикенд“.

„Първи в България купихме такъв автобус, само за да ни е комфортно. Той ни е като втори дом, в него ни минава живота. На първия етаж е разположена кухнята, гардеробната и кътът за пиене на кафе. На втория е зоната за релакс. Всяко едно кресло се разтяга и се превръща в спалня. Така всеки има възможност за една пълноценна почивка“, обяснява изпълнителката на „Сватба е“.

Самата Чакърдъкова има собствен кът, в който релаксира. „Наричам стаята помещение за похвали и оплаквания. Тук си говорим на всякакви теми – и лични, и служебни“, уточнява изпълнителката, която направила луксозната си придобивка преди 3 години и броила за нея около 1 млн. лева.

В Европа имало само още един такъв и в него се возел певецът Брайън Адамс, когато пътувал по интернационални турнета. Народната певица предпочела да инвестира в мегалайнера, отколкото при всяко участие из страната или в чужбина екипът й да търси хотел за нощувка.

След концерт трупата се натоварвала на дългия автобус и тръгвала на път към вкъщи. Уникалното возило се обслужвало от трима шофьори, но освен водачи те са и част от танцовия ансамбъл на Чакардъкова.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 44 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook