Риалити 

Шаш: Изплува шокираща тайна от миналото на победителката от „Мастършеф“ Радка

Най-колоритната участничка в „Мастършеф“ по bTV, която победи в петия сезон на кулинарното предаване, знае и 2, и 200. Топ готвачката Радка Булман вече обяви, че с голямата награда от 100 000 лева ще отвори собствен ресторант. 37-годишната победителка още не е решила дали ще е в България, или в Австрия, където се е установила от 14 години. Едва 18-годишна, Радка родила сина си. Животът й в родината обаче бил мизерен и заедно със съпруга й взели решението да потърсят щастието си при неговата леля в Австрия.

Скоро заминаването си те се разделили и Радка останала сама със сина си. За да може да оцелява, работела каквото й падне.

„Емигрантските години бяха трудни, криехме се от полицията, защото нямахме визи. Това ме принуди да чистя тоалетните на австрийците. Смених 4 работи в продължение на 3 години. След това получих виза и постъпих във фирма, а сега съм касиер. За 6 месеца сама научих немския език, за да мога да се оправям. Не ме питайте как се оправях. Докато бях на работа, оставях сина ми при една съседка – сръбкиня, която имаше две деца. По едно време дойде да ми помага майка ми, но тя почина“, разказва Радка.

Понеже живеела в покрайнините на Грац, а работата й била много далече, за да не пътува по два часа, започнала да се прибира с таксита. Така се запознала с настоящия си съпруг – австриеца Торстен. Той бил таксиметров водач и всяка вечер я прибирал след работа.

Двамата се оженили преди 13 години. Решили да се преместят в България и да отворят семеен ресторант край Варна. Държат го от 4 години, но готвачката забременяла с дъщеря им Марта и се върнали в Гарц. В момента Радка и Тростен се колебаели къде да останат да живеят – тук или в Австрия, но със сигурност щяла да инвестира печалбата си от „Мастършеф“ в собствено заведение.

Изтъочник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 554 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook