Риалити 

Сензационно в „Маскираният певец“: Авер на Гала и Халваджиян се крие зад Плашилото

Сензационно разкритие направиха зрители на „Маскираният певец“ по Нова телевизия. Те се досетиха кой се крие зад маската на Плашилото.

В последното предаване уликите сочеха, че участникът е бил споходена от двойна радост преди близо 20 години и зрителите веднага заподозряха, че в костюма се крие Милко Калайджиев, баща на близнаци и дори Веселин Маринов, който пък наскоро стана дядо на пак на близнаци. Плашилото обаче е твърде висок и строен, за да е високият кинта и 20 фолкпевец, а внуците на Маринов са само на няколко месеца.

Всички улики водят към позабравения Пейо от „Имаш поща”, който е баща на момче и момиче, които са природени с разлика от по-малко от години в началото на века, както подсказаха уликите. Освен това той свири на тромпет, а и е доста близък от години с продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян, който правеше и неговото предаване „Имаш поща”. След като слезе от екран, Пейо отвори заведения, които от близо година изпитват трудности заради ковидкризата и затова не би отказал покана за участие. Той пее добре, за разлика от Крум Савов, който също бе нарочен от феновете за Плашилото заради „двойната радост”, пише HotNews.bg.

Facebook коментари
(Visited 22 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook