Uncategorized 

Сензационно: Меган тайно звъннала на Кейт и поискала…

След скандалното интервю на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари отношенията им с британското кралско семейство все още са изключително обтегнати. Дори и след раждането на второто дете на бившата холивудска актриса, което е кръстено на кралица Елизабет II – Лилибет, връзката между Хари и роднините му е изключително сложна.

Източници от Бъкингамския дворец хора обаче твърдят, че херцозите на Съсекс са нетърпеливи да си възвърнат привързаността на британските роднини.

Именно заради това Меган предприела неочакван ход. Според източниците от двореца бившата холивудска актриса осъзнала, че снаха й Кейт Мидълтън имала голямо влияние в кралското семейство, затова тя решила да действа именно чрез нея.

„Меган тайно се обади на Кейт, тъй като осъзнава, че единственият начин тя и Хари да се справят със семейството си е да привлекат Кейт на нейна страна“, каза вътрешният човек от Бъкингамския дворец.

Отговорът на Кейт обаче бил повече от шокиращ за Меган.

Според него херцогинята на Кеймбридж не иска да се намесва в конфликта, но се надява той да бъде уреден.

„Кейт предпочита да остане настрана от всякакви тайни преговори, тъй като се страхува, че каквото и да каже, може да бъде използвано срещу нея. Но тя иска спокойствие и мир за всички, особено като се има предвид колко болка причинява всичко това на Уилям, Чарлз и кралицата.

Единственият й разумен съвет за Меган и Хари е да спрат да правят публично емоционалните си изявления веднъж завинаги“, отбеляза той.

Те казват, че Кейт Мидълтън вече се е опитала да помири съпруга си и брат му на погребението на дядо им принц Филип и е направила всичко, за да накарат най-накрая да поговорят. А чичо й Гари Голдсмит нарече херцогинята истински миротворец, отбелязвайки, че само тя е в състояние да разреши конфликта в кралското семейство.

Припомняме, че в скандалното си интервю с Опра Уинфри Меган и Хари казаха, че са изправени пред проява на расизъм от един от членовете на кралското семейство, а също така казаха, че на Меган е отказана психологическа помощ, когато тя наистина се нуждае от нея.

Освен това херцогинята на Съсекс заяви, че именно Кейт Мидълтън я е разплакала в навечерието на сватбата с Хари (въпреки че по-късно Кейт се извини за това и й изпрати цветя), а не обратното.

Знак, че двойката иска да подобри отношенията с кралското семейство, може да се счита и фактът, че са дали на новородената си дъщеря името Лилибет Даяна в чест на прабаба и баба си (Лилибет е прякорът на кралица Елизабет II). Преди да нарече дъщеря си така, принц Хари поиска разрешение от баба си. Разбира се, тя не можеше да откаже на любимия си внук.

Източник: jenata.blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 30 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook