Горещо 

Сензационно: Асен Масларски от „Тоника” крие незаконен син, младият певец Тоши носи името на майка си

Асен Масларски има извънбрачен наследник от жена на име Диана Георгиева. Детето, което се казва Тодор, не е признато от музиканта и носи имената на майка си, твърди „Уикенд”. Въпреки че е незаконен син на певеца, Тодор Георгиев – Тоши, е наследил таланта на родителя си и от няколко години се изявява на музикалната сцена.

Звездата на Тоши изгря преди 6 години в „Гласът на България”, където той показа огромния си талант. Изпълнителят има няколко награди от международни конкурси, а у нас стана по-популярен с песента си с гаджето си Кристиана Асенова – „Винаги с теб“.

„Един ден се събудих и си казах: ще се занимавам с музика!“ Бях в елитна гимназия с много високи оценки. Гласяха ме за банкер, адвокат, все доходоносни професии, но това, което си е отвътре, в даден момент изригва“, призна преди време Тодор Георгиев. Той свири на тромпет, пиано, китара и барабани.
Преди да се залюби с колежката си Милица Божинова, Асен Масларски има връзка с красавицата Диана, която забременява от него. Тя отказва да абортира от певеца, въпреки изричните му настоявания да не ражда момчето.

„Едно същество, нахлуло за кратко в живота ми и изхвърлено от там преди близо 30 години, доказа и продължава да доказва, че единствените прийоми, които владее добре, са гнусотиите и мръснишките номера! Същество, което обяснява собствените си неудачи и гладории със съществуването на други хора. Това го показва лицето, наречено Диана. То е запленено от безумната идея, че ако не беше Милица сега до мен щеше да е тя?! Не, не, хиляди пъти не! Дори и да остана сам някой ден, отговорът ми ще бъде пак НЕ!”, изригта преди време по неин адрес Масларски, но не каза и дума за Тоши.

Младото момче никога не говори за баща си, а само за майка си. Само в две свои интервюта е споменавал, че татко му се занимава с музика, но без да издава подробности за голямата тайна. Звездата от „Тоника” никога не се е грижел или давал издръжка за Тодор.

През 2014 г. единият от синовете на поета с китара се самоуби, като се хвърли от шестия етаж на блок в столичния квартал „Борово”, където живееше заедно с брат си Борис. Дори и загубата на Георги не е накарала Масларски да потърси Тоши и най-после да го признае като свой законен син, изумени са в бранша. Междувременно Асен се е разделил и с Милица Божинова.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 616 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook