Риалити 

Секси треньорът във „Фермата“ с женски потник на дуел

Българинът с египетска кръв Сами Хоссни се превърна в атракция по време на първата битката за имунитет от дуел след обединението на сиромаси и чорбаджии в риалитито „Фермата: Нов свят“.

Треньорът на звездите се появи с бонбонено розов потник и под овациите на продукцията и съотборниците си раздвижи палаво гръдните си мускули.

Одобрителните възгласи на жените от двете страни на малката арена ескалираха, след като бившият национал по плуване вдигна бедро на дървената талпа пред себе си и с кокетен жест придърпа нагоре хавлиените си чорапи така, както хубавица би загладила жартиер.

Веселият потник на Сами Хоссни принадлежи на учителката-емигрант в Германия Дана, която се бори за наградата от 100 000 лева в шоуто като един играч с дъщеря си Велислава.

Розовият цвят на дрехата бе колкото комичен, толкова и в унисон с характера на спортиста от Стара Загора, който е най-позитивният герой във „Фермата“.

Холивудската му усмивка, ролята му на фитнес инструктор и масажист за всеки нуждаещ се, и проповедите му за самоусъвършенстването като коз към успеха, му спечелиха прозвището „позьор“ сред сиромасите.

За пет седмици престой във „Фермата“ сексапилният Хоссни завърза лек флирт с английската възпитаничка Елизабет Илчева.

„Ти си по-малък от мен, брат, а аз съм отдадена на приятеля си. Ти си ми другарче за игра в пясъчника“, подкачи го тя в една от вечерите им на откровения край лагерния огън.

Сами Хоссни влезе в шоуто с визитка на космополитен бизнесмен и желанието да популяризира посланията си за здравословен начин на живот.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 41 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook