Клюки от България 

Сашо Кадиев забрави дъщеря си

Сашо Кадиев сътвори поредна излагация. Водещият на „Преди обед“ поздрави майка си Катето Евро по случай именния й ден и с усмивка заяви: „Честит имен ден, маме. Обичкам те. Да си ми жива и здрава“.

След това актьорът продължи да разговаря с колежките си Деси Стоянова и Рая Пеева. Тв водещият почти веднага се усети какъв гаф е сътворил и само след секунди осъзна, че майка му не е единствената жена в живота му, която празнува днес.

„Ау, детето забравих. И то се казва Екатерина. Честит имен ден, миличка. Татко много те обича“, каза водещият и изтъкна: „Татко е идиот“.

Неотдавна популярната майка на телевизионера шашна последователите си в социалната мрежа със сърцераздирателна изповед. Актрисата сподели снимка на сина си Сашо и внучката си Кати, а под кадъра написа:

„Бях на възрастта на Кати, когато се разделих с баща си и никога не го видях повече… Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и бащи“.

Някои предположиха, че тя намеква за раздялата между Сашо Кадиев и Таня, а други мислят, че просто си излива собствената си болка в социалната мрежа. Припомняме, че нещата в личния живот на актьора хич не са розови. Според клюките има замесена друга жена, а Сашо дори не живее с майката на детето му – хубавата Таня.

Източник: Lupa.bg

 

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook