Клюки от света 

Съпругата на Коби Брайънт с емоционална реч за съпруга си и дъщеря си (Ванеса трогна присъстващите в залата)

Мемориалът в чест на баскетболиста Коби Брайънт, който почина заедно с дъщеря си Джиана в катастрофа в хеликоптер в края на януари, събра снощи в Стейпъл Център, Лос Анджелис, звезди като Майкъл Джордан и Бионсе. Те почетоха паметта на спортната легенда.

На сцената смело излезе съпругата на Брайънт, за която това беше първа публична поява след трагичния инцидент. „Благодаря на всички, че сте тук, това значи много за нас“, започна речта си 37-годишната Ванеса след като беше посрещната на крака от публиката. „Бих искала да благодаря на всички, че дойдоха днес. Приливът на любов и подкрепа към семейството ми, който усетихме от цял свят, беше ободряващ“.

Придружена от дъщерите си – 17-годишната Наталия, 3-годишната Бианка и 7-месечната Капри, Ванеса първо отдаде чест на Джиана, която миналия месец си отиде и ще остане завинаги на 13. „Моето момиченце. Джиана Брайънт е невероятно сладка и нежна душа. Винаги беше замислена“, каза Ванеса, сдържайки сълзите си.

„Тя беше момичето на татко, но знам, че обичаше своята майка. Тя беше един от най-добрите ми приятели“. Ванеса отбеляза, че като начинаещ спортист Джиана е била „много състезателно настроена като баща си“. „Коби винаги казваше, че тя е мен – имаше моя огън, моя характер и сарказъм, отвътре беше нежна и обичаща“.

„Тя имаше най-хубавия смях. Беше заразителен, тих и искрен. Коби и Джиана естествено клоняха един към друг“.

Ванеса отбеляза обичта на дъщеря й към семейните традиции и грижите, които полагала за всички. „Няма да можем да видим Джиана да ходи в гимназия с Наталия… не получихме възможност да я научим как да кара кола“, каза Ванеса. „Няма да мога да й кажа колко прекрасно изглежда в нейния сватбен ден. Никога няма да видя момиченцето ми да върви към олтара, да получи своя танц с баща си… или да роди собствени деца“.

За съпруга си Ванеса сподели: „Той беше най-невероятният съпруг. Коби ме обичаше повече, отколкото бих могла да изразя или облека в думи“. „Той беше харизматичен, джентълмен“, спомня си още тя. „Той беше любящ, боготворящ и романтичен. Беше истински романтичният във връзката ни. Очаквах с нетърпение Свети Валентин и годишнините ни.

Той планираше специални юбилейни пътувания и специален традиционен подарък за всяка година от нашия брак. Той дори направи ръчно най-ценните ми подаръци. Той просто мислеше извън ограниченията и беше толкова грижовен дори когато работеше усилено, за да бъде най-добрият спортист“.

Ванеса призна, че съпругът й винаги е знаел къде се намира тя, дори когато е закъснявала за мачовете му, а сега скърби за спомените, в които той няма да участва. „Той няма да бъда тук, за да води Бианка и Капри в предучилищната или детската градина“, отбеляза тя. „Той няма да ми каже: „Стегни се, Ви“, когато трябва да излезем от класната стая в детската градина или да се появи за моя лична емоционална подкрепа, когато дъщерите ни ходят на лекар. Той няма да може да придружи момичетата до олтара, нито да ме завърти на дансинга, докато ми пее „PYT“.

Но искам дъщерите ми да знаят и помнят невероятния човек, съпруг и баща, какъвто той беше. Мъж, който искаше да научи бъдещите поколения да бъдат по-добри и да ги предпази от неговите грешки. На него винаги му харесваше да работи и да прави проекти, за да подобри живота на децата“.

Речта си, след която Ванеса беше изпратена с аплодисменти на крака, завърши с думите: „Бог знаеше, че не могат да бъдат на тази земя един без друг. Той трябваше да ги върне заедно у дома. Скъпи, ти се грижи за нашата Джиджи. Аз имам Наталия, Бианка и Капри. Все още сме най-добрият екип. Обичаме и ни липсваш. Нека и двамата почивате в мир и се забавлявате на небето, докато не се срещнем отново. Обичаме ви и ще ни липсвате винаги“, пише edna.bg.

 

Facebook коментари
(Visited 24 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook