Клюки от света 

Съпругът на Алла Пугачова поръчал убийството на Филип Киркоров

Бившият съпруг на Алла Пугачова – Филип Киркоров и настоящият й мъж Максим Галкин се оказаха в центъра на бесен скандал. Галкин е обвинен, че е поръчал убийството на Киркоров от ревност към примадоната.

Такова безумно твърдение е направил адвоката на мъж, обвинен в организирането на терористичен акт по време на концерт. Според сензационното признание на самия килър Максим Галкин му поръчал убийството на Филип Киркоров.

По думите му в самите прожектори трябвало да бъде монтирана бомба. Всичко това е трябвало да стане преди две години. Тогава килърът не успял да осъществи поръчаното, след като адската машина просто не се задействала.

Тайният заговор е разкрит едва по време на делото срещу терориста, за който до момента се твърди, че е съпричастен към Ислямска държава, макар и той да не е признавал това. Неочакваният обрат разтърси шоубизнеса в Русия.

Според килъра Галкин му дал 2 млн. рубли – около 27 хиляди евро, за да извърши убийството на Киркоров. Самият Киркоров отказва да коментира случая. Официалните власти в Русия до този момент не са потвърдили дали ще разследват новата версия на терориста.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 137 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook