Клюки от България 

Сано показа протезата на сина си

Актьорът Александър Сано, който в момента ударно снима нов български сериал, който ще гледаме по Нова през есента, показа новата ръка на сина си.

Както Hotnews.bg вече писа, Иво Карамански загуби лявата си ръка, след като заспа на волана на колата си близо до холандския град Утрехт, където учи висше. От няколко дни той има нова супермодерна протеза, а вторият му баща е изключително горд с духа на младия мъж, който нито за миг не се предал пред трудностите.

„Този пост го посвещавам на всички деца, които преминават през сериозни предизвикателства и които въпреки това запазват духа и позитивизма в себе си. За тези деца, които със собствената си светлина не дават на родителите си да паднат в тъмнина. Сине мой, гордея се с теб и те обичам! Благодаря ти, че съществуваш! Бог да благослови децата ни“, пише Александър Сано в профила си в инстаграм.

Десетки колеги на сано изказаха възхищението си от поведението на бащата и доведения му син. „Евала“, пише Юлиан Вергов. „Респект“, коментира Ивайла Бакалова. Бионичната ръка е командвана от импулсите на мускулите и да върши всичко, като дори може да върне до 80-90% от функционалността на истинската ръка. Иво Карамански, наследник на легендарния крими бос от миналия век, вече показа как шофира с нея, а Hotnews.bg се надява вече той да бъде по внимателен зад волана.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook