Клюки от света 

Сандра Бълок ще участва и продуцира филмовата адаптация на мини-сериала „Unforgiven”

Изглежда, че носителка на „Оскар“ Сандра Бълок ще се завърне в света на стрийминг гиганта Netflix още веднъж. Бълок не само ще изпълни главната роля, но и ще бъде продуцент на филмовата адаптация по британския минисериал от 2009 година „Unforgiven“.

Това хич не ни изненадва имайки предвид, че Бълок има филмова сделка (за поне още 4 филма) с Netflix, a и последният проект, в който тя участва – „Кутия за птици“, се оказа един от най успешните за стрийминг услугата.

Сандра Бълок не е единственото звездно име, прикачено към проекта, сценарият е дело на Кристофър Маккуори, който въпреки че в момента се занимава главно с „Невъзможни мисии“, отдавна е замесен в проекта за тази адаптация – още откакто се спекулираше, че Анджелина Джоли ще влезе в главната роля.

Едно от останалите големи имена е един от изпълнителните продуценти, а именно Греъм Кинг, чийто последен проект беше „Бохемска рапсодия“.

Това, което идва като изненада, е, че филмът, чието заглавие все още е неясно, но е съвсем възможно да не бъде „Unforgiven“, за да не бъде бъркан с филма на Клинт Истууд от 1992, ще бъде режисиран от младата режисьорка Нора Фингшайд, чийто дебютен филм „System Crasher“ беше избран да представи Германия в наградите на Академията за 2020.

Източник Операция кино

Facebook коментари
(Visited 27 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook