Клюки от България 

Сълзи, сополи и връзкарство! Стефан в изповедалнята, а Гала подсмърча и си гука с него: Обичам те, пиленце!

В Нова тв пак го удариха на връзкарство. Гала бе „изненадана“ от включване от Къщата на „ВИП Брадър“. В изповедалнята бе поканен Стефан, който получи възможност да се чуе с любимата си, под предтекст, че дава интервю на живо от шоуто, за да разкаже как е обстановката там. Веднага щом го видя Гала се ухили и започна да се радва. След минутка обаче заподсмърча и забърса очите си. Стефан веднага поде:

„Първо искам да кажа на Гала, че е изключително красива!“ Кристина Патрашкова реши да подхване обаче съквартиранта с въпроси за формата. Тя го зачекна за вчерашната игра с кутиите на истината, след която Нора се обиди на Стефан.

„В края на играта трябваше да се вземат максимален брой купчета, за да се повиши бюджета. Не познавам Нора и не мога да твърдя, че става въпрос за някаква омраза. Исках да кажа, че като цяло не харесвам този тип поведение, който познавам от медиите. Исках да повиша седмичния бюджет“, заяви той.

Гала го прекъсна, казвайки му информация от външния свят:

„Котката и Ранди са супер, всичко е наред. Не мога да ти дам друга информация, освен за животните“, заяви тя.

Патрашкова обаче непоклатимо продължи да тормози Стефан с въпроси.

„Тази сутрин всичко е наред. Повечето от вас са били в Къщата. Не е така обаче, както си го представях. По-различно е. Не е никак лошо. Мислех си, че ще се чувствам като под наблюдение или като мравка. Ние засега се чувстваме като гости. Още се опознаваме. Интересно ни е да общуваме един с друг“, поде Стефан.

„Имам вече разни наблюдения. Много приятно изненадан съм от Папи Ханс. Той е наистина невероятна изненада. Изключително талантлив човек. Много мога да говоря за него, но трябва аз да спечеля този формат, а не той. Наско е много симпатично момче, бях с друго мнение за него преди Къщата.

По-трудно ми е да общувам с Нора и Диона. Всъщност по-точно просто не сме започнали контакт с тях достатъчно интензивно. Големите звезди – Ваня и Ева се държат с нас сякаш сме на едно ниво с тях, участват пълноправно в ежедневието. Готини са, разказват забавни истории“, добави той.

„С Кулагин не мисля, че ни е гладка комуникацията“, присети се бившият ко-водещ на „На кафе“.

Гала обаче реши пак да се включи в разговора им и то доста ревниво.

„Виж, аз искам да знам с кого спиш на едно легло! Все още не съм наясно и камерите не са показвали“, каза тя

„За 4 дни минах през 8 легла, докато намеря подходящото… Шегувам се! За съжаление съм на едно легло с Веско Плачков, но не бързай да се радваш. Ние принципно двамата мислим да правим компания на Папи навън, но ще видим“, каза Стефан.

Директната връзка от Къщата трябваше да бъде прекъсната и Гала реши да каже нещо за „чао“ на изгората си: „Обичам те, пиленце!“, заяви тя и получи същото в отговор.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 84 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook