Риалити 

Съкрушитен удар след „Ергенът“: Капитонова и Бонбонова в потрес от тази СНИМКА на Виктор

Много мило фото публикува „Ергенът“ Виктор Стоянов. Снимката е отпреди близо 25 години – когато Виктор е бил още дете, на около 7-8 годинки.

На фотоса риалити звездата е със зачервени бузки и леко криви зъби, но пък поне все още не е с присадената си прошарена коса. От ретро кадъра може да си направим изводи какви подобрения е направил по себе си през годините Ергенът.

Освен, че си е присадил коса, той очевидно си е сложил и нови бели и прави фасети. А според запознати и често ходи на козметик, където се подлага на различни процедури за подмладяване на кожата.

 

Поводът Виктор да публикува милото фото от детството бе рожденият ден на майка му. „На тази дата, един от най-важните за мен хора, празнува рождението си. Честит рожден ден, мила моя мамо. Благодаря ти, че те има. Обичам те“, написа сърцераздирателно Виктор.

Майката на Ергена ни е позната още от формата. Тя пристигна в Турция заедно с приятел на Стоянов, за да му дадат кураж и да му помогнат в избора на мома измежду финалистките Виктория Капитонова и Дениз Хайрула, пише kliuki.bg.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 40 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook