Клюки от България 

Родителите на потрошената моделка Кристин молят всички добри хора за помощ, за да вдигнат красивата си дъщеря отново на крака

Моделът Кристин Илиева, която пострада при тежка катастрофа с поп изпълнителката Дивна, има нужда от средства, за да се възстанови напълно. Семейството й се обръща с молба към всички добри хора, които могат да й помогнат, пише dnes.bg.

„Кристин вече два месеца се бори да се възстанови от ужасния инцидент, след който сериозно пострадаха и двата крака. Тя претърпя множество операции както в България така и в Турция, където само през последния месец и бяха направени общо 5 операции за поставяне импланти в бедрената кост, таза и коляното както и пластики на двата крака“, написаха близките й в писмо до медиите.

„За съжаление са нужни още доста средства (приблизително 65 000 евро) за нейните бъдещи операции и рехабилитации в чужбина, които гарантират 100% възстановяването й. Нейното семейство няма финансова възможност да продължи напред процедурите и затова се обръщат към всички добри хора“, се казва още в писмото до медиите.

Близките й се надяват на помощ, с която Кристин да се върне към нормалния си живот и да стъпи здраво на краката си. Те напомнят, че тя е един от най-успешните български модели, която за две години е работила на няколко континента за големи световни клиенти като.

Кристин Илиева пострада тежко в катастрофа на 12 март, зад волана на смазания автомобил бе певицата Дивна, която не пострада при инцидента. Кристин бе с опасност за живота, с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния. Ето и дарителската й сметка:

КРИСТИН ЦВЕТОЗАРОВА ИЛИЕВА

BG70FINV91501317158471

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 323 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook