Клюки от света 

Робинята Изаура навърши 62 и не е за вярване как изглежда днес в копринено боди (СНИМКИ)

Звездата от бразилския сериал „Робинята Изаура” Луселия Сантос зарадва почитателите си с гореща снимка, на която позира по копринено боди. От кадрите се вижда, че сексимволът на 80-те години на миналия век все още е в отлична форма.

Сантос вече е на 62 години, но по всичко изглежда, че тялото й е неподвластно на времето.

Към днешна дата актрисата играе в театъра. Наскоро тя започна работа по нов проект – „Кабаре”. Именно от там са и горещите кадри, с които зарадва огромния си брой почитатели в социалната мрежа.

На фигурата на Сантос могат да завиждат много млади момичета. Актрисата изглежда повече от прекрасно и не страда от излишни килограми.

Фенове на звездата са поразени от смелата й постъпка, защото не всяка жена на нейната възраст би се осмелила да позира толкова разголена.

Те я засипват с куп хвалебствени коментари и бързат да отбележат, че фигурата й е отлична и изобщо няма от какво да се срамува.

Самата Луселия споделя, че дължи „младежката“ си кожа на решение, което е взела преди 20 години – да се откаже от месото. Тя добавя, че обича да си похапва пица и да пие кафе. Всеки ден бяга по 10 км. и се занимава с йога.

Свободното си време обича да прекарва в компанията на сина си Педро и най-близките си хора.

В последните години проявява огромен интерес към будизма, който е променил отношението й както към света, така и към самата нея.

Новата религиозно-философска система обаче по никакъв начин не й пречи да демонстрира привлекателността си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 707 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook