Клюки от света 

Рич от „Дързост и красота“: От ЦРУ ми казаха, че…

Актьорът Рон Мос, който влезе в ролята на Рич от „Дързост и красота“, направи горещи разкрития по темата, която владее света.

Той проведе ексклузивна онлайн среща на живо в предаването „Преди обед“. Рич Форестър обяви сензационно кога ще бъде сложен край на световната пандемия от коронавирус.

Той сподели с недомлъвки, че според негови приятели от ЦРУ цялата история с COVID-19 е измислена с политическа цел. „Целта беше да няма президентски избори в САЩ“ и допълни, че планът не е успял. „Всичко ще свърши на 3 ноември“, заяви известният с ролята си на Рич Форестър актьор от култовия сериал „Дързост и красота“.

„Това, което чувате и четете по новините, са пълни глупости. Жалкото е, че много хора им вярват.“
Звездата сподели още, че е огорчен от решението на продуцентите да намерят друг актьор за емблематичната му роля на Рич. Когато решава да се оттегли след 25 години участие в продукцията, той поставя изрично условие това да не се случва.

„Единственото нещо, което направих, беше да помоля продукцията да не избира друг актьор за моята роля, в която съм вложил душа и сърце“. Както всички фенове на сериала вече знаят, тази молба не е била уважена.

През последните 4 месеца актьорът и музикант Рон Мос се занимавам със снимките на филма „Изненадващо пътуване“. В него се разказва за нюйоркски брокер на акции, който решава да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да намери нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува. След това се влюбва в невероятно красивата дъщеря на бизнесмен, пише plovdiv24.bg.

Facebook коментари
(Visited 54 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook