Lifestyle 

Ретро СНИМКИ на принцеса Даяна взривиха мрежата

Изминаха почти 22 години откакто британската принцеса Даяна почина при зловеща катастрофа, станала във френската столица Париж. Въпреки това до ден днешен повечето хора следят с интерес всяка пикантерия, която се появи за нея.

Шокиращо, но и след две десетилетия се появяват неподозирани неща, че дори и снимки на бившата съпруга на британския принц Чарлз.

Двамата имаха тежък брак, който завърши с развод, но от съвместното им съжителство се родиха принцовете Уилям и Хари. Малко след раждането на малкия Хари лейди Ди проплакала, че „нещо вътре в нея е умряло“.

Сензационните интимни снимки от далечната 1989 година, на които е принцеса Ди, както и други членове на британското кралско семейство.

Оказа се, че фотосите и историята им, са останали скрити в продължение на 18 години. те били заключени в кутия, която обаче била отворена през 2007 година.

Предполага се, че снимките са направени в Highgrove по време на посещението на близката приятелка на Даяна Каролин Бартоломю и сина й Джек.

Радостните снимки били направени няколко години преди бракът на лейди Ди и Чарлз да се разпадне. На тях покойната принцеса изглежда изключително щастлива и спокойна, докато позира с малките си деца.

На някои от фотосите Даяна е розов джъмпер и чифт бели шорти.

Има и снимки, на които седемгодишният Уилям е с майка си и най-добрата й приятелка.

Смята се, че зад обектива е била бавачката на Джак Мери Брус. Именно тя е държала снимките в кутия до смъртта си, а след това синът й ги наследил и показал на широката общественост.

Доста от фотосите са на Даяна с малките принцове, които са още бебета.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 97 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook