Lifestyle 

Репортерите на „Господари на ефира“ в ново амплоа (Вижте с какво се занимават след края на шоуто)

„Господари на ефира“ вече не съществува. А какво се случва с репортерите на предаването след неговия край? Кадрите от „Господари на ефира“ вече имат нови занимания. Повелителят на златния скункс Боби Ваклинов води собствена рубрика в радио „Фреш“, участва в реклами и активно развива музикалната си кариера. След като вече не е ангажиран да гони провинили се хора със скункс в ръка, Боби има достатъчно време за второто си амплоа – рапът. Той вече записа няколко песни, а част от тях ще излязат съвсем скоро. Боби е обвързан и се чувства добре.

Влади Василев, или както колегите му го наричат Лястовицата, даваше бяла лястовица на заслужилите, докато беше в „Господари на ефира“. А сега вече работи в отдел „Маркетинг“ на ЦСКА София и дори коментира мачовете на „армейците“, пише hotnews.bg. Той е лудо влюбен в новата си приятелка Антония. Постоянно говорел за нея пред колегите си и дори вече обмисляли сключване на брак. Антония обичала да пътува и затова Влади с нетърпение чакал почивката, за да я заведе на екзотична ваканция.

От половин година Дани Йорданов е учител по английски в Бяла Слатина. След края на „Господари на ефира“ Дани не искал да чува и дума за медии и репортажи и се отдал на възпитанието на деца. Чувствал се много добре, а децата били влюбени в напористия репортер на „Господарите“. Дани работи и в „Up Top Studio“, което се занимава с видео заснемане и монтаж на събития, реклами и клипове. Той е обвързан и се чувства добре. Казвал пред колегите си, че сега се чувства много по-спокоен от преди, а също има и доста по-високи доходи, отколкото в „Господарите“.

Ева Веселинова продължава и през новия сезон да е част от екипа на предаването „На кафе“. Тя обича да обикаля по почивки и почти не пропуска почивни дни, или отпуска, за да обиколи някое кътче на страната или света. Ева прекара известно време при роднините си в Санторини, а сега споделя снимки от Италия. Не става ясно обаче, дали тя е сама, или с новия си приятел, когото упорито крие.

Скандалният репортер Димитър Върбанов също не изглежда никак зле. Той има собствена фирма за реклами и новини и собствен информационен сайт. Цяло лято обаче Митко обикаля по родните плажове с приятели. Дори беше забелязан на популярния плаж „Джани бийч“ в компанията на Криско. От известно време Митко е обвързан с новата си приятелка Ивелина. Тя тръгнала с Върбанов след дълга връзка с футболиста на „Лудогорец“ Бранимир Костадинов. От известно време Митко се занимава и с отразяване на спортни събития, което е най-вероятната причина двамата да се харесат.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 60 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook