Горещо 

Разкритие! Изродът Росен имал много любовници, качвал ги нагоре по вилите край Луково, а те…

„Хващаше си по някоя самотна жена, която да го обгрижва. Идвал е тук в селото рядко, не е влизал да пазарува в магазина, все намираше човек, който да му пазарува необходимото“.

Така жител на блокираното от тежко въоръжени полицаи село Луково обясни как шесторният убиец Росен Ангелов е успял да оцелее, укривайки се в гората в продължение на 8 години, пише в. „Телеграф“.

Макар и наличието на огромно количество униформени в селото, жителите му са притеснени за живота си.

„Този човек е луд. Ще се крие в гората, но ще огладнее, тогава ще слезе до някоя къща да търси храна и ще убие всеки, който му се изпречи на пътя. Този човек няма какво да губи“, коментираха хората.

Припомняме, че издирваният Росен Ангелов е изключително добре подготвен. Познава местността, планинар е и дълго време може да оцелее в планината. Поддържал е форма. Бил е вманиачен на тема тактическа подготовка, през каквато преминават спецчастите.

В петък срещу събота полицията атакуваха и адрес в столичния квартал „Дружба”, откъдето бил подаден сигнал, че преди месеци Росен се разхождал във входа. Полицаите са обискирали един от апартаментите, където Росен Ангелов е идвал преди месеци на гости на свой приятел.

Жителите на селото не са изненадани, че убитата Кети е имала връзка с него, защото и друг път са го виждали с жени, които качвал „нагоре по вилите“. Според местните Горския давал по някои лев на по-бедните хора или вършел строителни услуги на хора, които му носели буркани със зимнина и му купували хляб от магазина.

Източник: Blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 740 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook