Клюки от България 

Разкриха го! ЯЯ си измислил религията „уагабунга”

Стоян Роянов-ЯЯ от няколко дни прави на луди всички съквартиранти в къщата с изявлението, че изповядва странна религия наречена „уагабунга”. Оказа се обаче, че ексцентричния музикант сами се измислил духовното течение, само и само да се отърве от някои задачи в предаването, научи HotArena.

„Няма такава религия като „уагабунга”! Това е измислица. Стоян писа музиката за едно наше представление „История за чайка и банда котараци” в куклен театър „Пук” и там се споменаваше тази дума. Но е весело, че е решил така да се измайтапи в „Биг Брадър”, споделят в един глас колеги на музиканта.

Всички те се кефят на представянето му в шоуто и са категорични, че той е един от сигурните финалисти.

„Винаги е бил малко откачен, но този път направо ги заби”, смеят се колегите му от кукления театър, пише „България днес”.

Самият Роянов твърдеше, че религиозното течение е дошло от Африка, пуснало е корени в Испания и през Америка е дошло и до България. Според забраните на това вероизповедание, последователите му нямат право да докосват жени с цел флирт, но канадска борба може.

Музикантът дори заяви, че това е „ла мигра де естетика” и в България течението има цели 2–3 последователи. Самият Стоян получил просветление към религията по време на посещение в Родопите.

Мистериозната вяра му докара доста проблеми в играта, тъй като ЯЯ саботира някои от мисиите и това определено им донесе по-малко храна и цигари вътре.

„Отивай си бе, откажи се от участие. Нито можеш да номинираш, нито да докосваш жена”, ядосана му бе Жени Калканджиева, която обаче първа си тръгна от предаването.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook