Клюки от България 

Рая скъса окончателно с Явор Бахаров

Рая Пеева окончателно е била шута на Явор Бахаров, след като в продължение на месеци ту се разделяше, ту се събираше с него. Тези дни стана ясно, че актрисата е ходила на сватба на близки приятели, на която не е била с кавалер. Къде е бил пред това време Явор, не е ясно.

Че двамата актьори са били разделени по време на сватбата на своите приятели, стана ясно от обща снимка на гостите, която самата Рая публикува в социалните мрежи. Звездата от предаването на Би Ти Ви „Преди обед” сподели, че е била шаферка и че това е била най-красивата сватба, която е посещавала. Никъде по снимките обаче не се вижда нейният любим – Явор Бахаров, макар че до момента двойката не е съобщила официално за раздяла. Съдейки по фотосите, отсъствието на силно мъжко рамо до Пеева не се отразило по никакъв начин на нейното настроение. Напротив – тя е широко усмихната на всички снимки. „Беше велико!”, коментира звездата в социалните мрежи.

Рая е била една от шаферките на сватбеното тържество. Тя е успяла и да хвана букета на булката, което за суеверните означава, че би трябвало скоро да се омъжи. Но се твърди, че след изживяното с Явор в последните години актрисата въобще не бърза да минава под венчило. Заради проблемите на половинката си със закона от доста време тя вече играе ролята не само на негово гадже, но и на банкомат. Налага се да работи на няколко места, включително в „Преди обед”, за да издържа не само себе си, но и него, тъй като в последно време той бе останал почти без ангажименти. В момента участва в един супер успешен спектакъл – „Отчаяни съпрузи”, но режисьорите упорито избягват да го търсят за роли заради трудния му характер. Твърди се обаче, че това не е основната причина, заради която Рая най-накрая се е решила завинаги да му покаже вратата. По-болезнена за нея от финансовите му проблеми била болезнената му ревност. Известно е, че младият Бахаров е в състояние да се сбие с всеки, който си позволи да загледа или заговори актрисата. Самата тя също е ставала обект на агресията му, заради което преди време го бяха и арестували.

За раздялата на Явор и Рая се заговори тази пролет. После обаче двойката опроверга слуховете. След това отново се разчу, че актьорите не са заедно, но когато Рая се появи в публиката на „Отчаяни съпрузи”, за да гледа Явор на „София съмър фест”, стана ясно, че двамата са се събрали за пореден път. Но се твърди, че сегашната им раздяла ще е окончателна.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 21 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook