Клюки от България 

Рая Пеева наивно: Явор се промени, вече е домошар

Времето изигра лоша шега на Рая Пеева, която във вчерашния епизод на „Черешката на тортата” се кле на няколко пъти, че Явор Бахаров се е променил и образът му на лошо момче е измислица на медиите. Красивата актриса не спря да обяснява, че двамата вече са домошари, които отдавна са загърбили лудите купони и днес са много по-улегнали и отговорни. Положението в дома им се променило още повече, след като си взели куче, за което Бахаров се грижи много.

„Пък и това е своеобразен тип подготовка и за друг нов член в семейството”, не спираше да гради планове за розово бъдеще в любимия Пеева.

Епизодите на кулинарното шоу обаче са заснети преди Бахаров за пореден път да се издъни, след като бе заловен да шофира пил и с дрога в Банско. Пеева отрече и новината, че двамата са се оженили през лятото. Снимката с халките била част от клипа на Свилен от „Остава”.

„Не сме женени, но от четири години живеем заедно”, обясни Пеева. Тя реагира с хумор на въпроса на своя гост Влади Въргала дали Бахаров я бие и го защити пламенно. Припомняме, че през март гаджето й бе заловено след побой в центъра на София, а при ареста му той се държа грубо с полицаите. Явно изцепките му продължават с все същата сила и не само медиите са виновни за образа му на „лошо момче”.

А дали тя продължава наивно да вярва в неговата промяна към улегнал мъж със семейство, остава само да гадаем.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 49 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook