Горещо 

Рап гилдията потъна в скръб след смъртта на Кобака! Феновете му подозират убийство

Рап гилдията остана потресена от кончината на Кобака. Мишо Шамара – един от най-близките приятели на рапъра, е съкрушен от смъртта му. Въпреки това той намери сили да напише за кончината му във Фейсбук с няколко изречения.

„Сега ставам. Сега разбрах. И съм в шок. Почивай в мир брат ми. Минахме доста неща заедно. Ще те запомня усмихнат“, пише той.

„СБОГОМ ПРИЯТЕЛ…ОСТАВАШ ВЕЧЕН 🙁 ПОЧИВАЙ В МИР МОЙ!!!“, написа от своя страна в мрежата рапърът Милиони.

„Беше страхотен музикант и достоен човек. Мир на праха му.“, коментира Цецо от „Респект“.

„Нямам думи сърцето ми се сви на топка ,спомени ме изпълват надявам се да ми простиш братле- с музиката си и с това че беше добър приятел и човек оставаш за винаги с нас , надявам се да си на едно по добро място от нас почивай в мир брат ми.. каквото и да кажа за теб ще е малко“, каза друг негов колега и приятел – Трой – Трой Карамарков.

Негови фенове, обаче, подозират, че смъртта на Кобака може и да не е нещастен случай.  Припомняме, че  рапърът беше намерен в автомобил в гараж с работещ двигател. Заедно с него бе открита и любовницата му – 34-годишна, омъжена жена от Пловдив, майка на две деца.

Според официалните изявления на полицията до този момент, вероятно се касае за нещастен случай. Именно в обстоятелствата около смъртта на Кобака феновете му виждат съмнителни елементи.

Те споделят подозрентията си и на стената на Мишо Шамара във Фейсбук. Според феновете може и да се касае за убийство от ревност, нагласено така, че да изглежда като нещастен случай.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 33 times, 2 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook