Lifestyle 

Радостни новини за Гала! Оздравя ли тв водещата?

Водещата на предаването „На кафе” Гала е дала отрицателен резултат на теста за COVID-19. Тя бе диагностицирана, след като се почувствала зле по време на предаването.

Добрата новина Гала съобщи в началото на днешното си предаване, което води от вкъщи, а утре се завръща в студиото.

Първите симптоми на неразположение Гала усетила на 26 октомври.

„Този вирус ме изненада по начина, по който ме връхлетя. Буквално за няколко часа. Вчера, отивайки на работа, се чувствах прекрасно. Малко преди ефир започна да ме дразни гърлото, после ме заболя глава и малко преди края на предаването вече бях с ниска температура”, разказа водещата.

Веднага след предаването Гала си прави PCR тест, който се оказва позитивен. Симптомите били болки в гърлото, хрема и силно главоболие, което не се повлиява от медикаменти.

„Около мен всички са добре, Слава богу. И роднини, и колеги. Миналата седмица целият екип на предаването си направи тестове. Всички бяха негативни”, сподели още Гала.

Тя не знае къде и кога се е заразила.

„Да си призная – не си мислех, че ще се срещна с вируса по доста причини. Малко е самонадеяно, но аз съм много здрав човек, който се грижи за себе си, спортува и се храни разумно. За всички години, откакто има „На кафе”, мога да изброя едва няколко случая, когато не съм била на работа заради болест”, добави Гала.

„Мога да ви кажа да се пазите, независимо, че специалистите казват, че всички ще се срещнем с този вирус. Сигурно е така, но и казват, че колкото повече време минава, толкова повече намалява силата му. Така че да отложим тази среща. Носете си маските, пазете себе си, близките си и бъдете здрави”, призова Гала, която вече е щастлива, че ще може да излиза отново от дома си след малко повече от две седмици под карантина.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 71 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook