Клюки от България 

Рачков и младото му гадже вилнеят в чалга клуб! Тв звездата се оказа доста стиснат

Димитър Рачков отбеляза 22-ия рожден ден на гаджето си Анита в клуба на Коцето. Това стана ясно от публикации в социалните мрежи.

Двойката вече не се крие от обективите – влюбените гълъбчета открито афишират връзката си, появявайки се на няколко светски събития в рамките на две седмици.

За личния си празник ппеймейтката избра къса бяла рокля с тънки презрамки, демонстрираща перфектната й фигура, от горната част на която се спускат множество дълги лъскави ресни в златист цвят, стигащи до коленете ѝ.

Рачков заложи на светлосиня риза с дълги ръкави. Актьорът рядко посещава подобни заведения, но изглежда е готов на всичко за половинката си, пише standartnews.com.

Преди да се отправят към клуба, Анита сподели с последователите си кадър на огромен букет от най-различни цветя – по всяка вероятност подарък от любимия й, който скоро тръгва на турне из по-големите градове на страната ни.

Големият въпрос е с какво друго се е отчел бившият господар на ефира, след като на нито един от кадрите хасковлийката не визуализира какъвто и да е било армаган от гаджето си. Говори се, че пословичната финансова сдържаност на Рачков отново е взела превес над нежните му чувства.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 17 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook