Lifestyle 

Продавачка в супермаркет свали 82 кг. за година, а след това получи шокиращо предложение, което преобърна живота ѝ

Запознайте се с 28-годишната Кейти Гарнър. През целия си съзнателен живот младата британка страдала от наднормено тегло. В училище не спирали да й се подиграват и тя много страдала заради външния си вид.

Като тийнейджърка носела дрехи с размер 3XL. Толкова огромни били и комплексите й. Кейти никога не се преобличала пред съученичките си, когато имали физическо, а гледала да се скрие в някое ъгълче, където никой няма да я вижда.

До 2016 година Гарнър и правилно хранене били две несъвместими понятия. Младата жена се тъпчела с полуфабрикати, пици и хамбургери. Тя дори признава, че веднъж не е успяла да си спомни вкуса на някои плодове и зеленчуци, защото не била яла такива храни от много години.

През 2015 година дядото на Кейти починал след здравословни проблеми, предизвикани от наднорменото му тегло. Няколко години преди кончината му баба й загубила зрението си заради диабет, предизвикан също от излишни килограми. Виждайки какво се случва с близките й, 160-килограмовата Кейти разбрала, че трябва да направи нещо, за да не я сполети тяхната съдба.

До този момент тя многократно опитвала да отслабне, но всичко завършвало с пълно фиаско. Но сега била категорична, че ще се заеме с нещата сериозно. Станала член на общност по отслабване. Година и един месец по-късно вече се била разделила с 83 кг., което било повече от половината й тегло. А след това неочаквано получила изненадващо предложение за работа, което променило живота й.

Оказало се, че нейни снимки, на които, между другото, изглежда превъзходно, случайно са попаднали в полезрението на представител на една от местните модни къщи. Агентът намерил координатите на Гарнър и й предложил да се пробва като модел.

Така животът на Кейти, която да вчера стояла зад щанда на магазина, се преобърнал на 180 градуса.

Тя признава, че до скоро подобни промени биха я ужасили. Скромната и срамежлива дебеланка, която бе в плен на комплексите си, вече е в миналото и днес Кейти е съвършено различен човек!

Гледайки снимките на пухкавата продавачка, преквалифицирала се в изкусителен модел, си даваме сметка, че всичко е възможно, стига само да го поискаме!

Източник: jenata.blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 60 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook