Клюки от света 

Принцеса Беатрис отменя сватбата? (Вижте какво се случва след скандала с баща ѝ)

Скандалът с принц Андрю е на път да провали сватбата на принцеса Беатрис. Оказа се, че красавицата няма да може да се омъжи в пълния си блясък, като сестра си.

Вместо в Уайт Чапъл в Уиндзор, Беатрис ще каже „Да“ в малка църква в Лондон. Няма да има и тържествена процесия, нито почетна гвардия или карета. Принцесата дори няма да излъчи сватбата си на живо, по телевизията, както се случи със сестра й.

Мерките са вследствие на действията на принц Андрю. Интервюто, което даде по повод приятелството с Джефри Епщайн само още повече разпали слуховете. Андрю сподели, че няма спомен да е участвал в подобни сбирки и се подигра с жертвите. А отговорът не закъсня. Куп жени се оплакаха от него и не само те, пише „Дейли Мейл“

Кралица Елизабет и принц Чарлз наредиха херцога на Йорк да се оттегли от обществения живот. Освен това двамата бяха категорични, че Андрю не може да продължава да изпълнява и кралските си задължения. Скандалът продължи като се отрази на принцесите Беатрис и Йожени. Беатрис, която след няколко месеца ще се омъжва, реши, че е най-добре да отложи сватбата, или най-малкото да я премести.

За принцеса Беатрис това е огромна стъпка назад. Тя е сгодена за Едоардо Моци – известен бизнесмен и аристократ, който е близък до семейството. Двойката планираше романтична сватба в Италия и тържества в Уиндзор. След скандала обаче това вероятно няма да се случи.

Много е възможно заради ситуацията с херцога на Йорк, принц Филип и кралица Елизабет също да не присъстват на церемонията. Както и Уилям, и Чарлз. Това ще е силен удар върху имиджа на Беатрис, която е и по-голяма дъщеря на херцога на Йорк.

Засега Йожени и Беатрис не са коментирали случилото се, но се говори, че последната сватба може и да не се състои заради скандала.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook