Клюки от света 

Принц Чарлз с критики към родителите на Кейт Мидълтън

Принц Чарлз недоволен от родителите на Кейт Мидълтън. Въпреки че децата им са принцове и принцеси, Кейт и Уилям се стараят да им осигурят детство, като на всички други. Това включва най-вече много пълноценно време, прекарано заедно, и много игри навън. Разбира се, те са съчетани с уроци и не особено чести появи на публични места.

Последно видяхме херцогът и херцогинята на Кеймбридж заедно с принц Джордж и принцеса Шарлот на футболен мач. Това е първото подобно спортно събитие, на което водят децата си и видимо всички бяха ентусиазирани да наблюдават играта на „Астън Вила“ и „Норуич“.

Четиримата пристигнаха на стадиона като обикновено семейство, въпреки че бяха настанени във ВИП ложата, а около тях имаше многобройна охрана. И въпреки че правят всичко по силите си да дадат най-доброто на децата си, винаги ще се намери кой да критикува Уилям и Кейт.

В този случай това е бащата на принца – принц Чарлз, а причината е най-вече в родителите на Мидълтън. В кралския двор използването на бавачки е напълно нормално, но херцогът и херцогинята на Кеймбридж предпочитат да разчитат на грижите на Каръл и Майкъл Мидълтън.

Докато мама и татко изпълняват своите кралски ангажименти, баба и дядо истински се забавляват с внуците си. И това се случва много по-често, отколкото когато Шарлот, Джордж и Луис са на гости на принц Чарлз и Камила – другите им баба и дядо, пише „Express“.

А този факт никак не се харесва на бъдещия крал. Бащата на Уилям и Хари дори не веднъж е получавал критики и предупреждения от свои приближени, че родителите на Мидълтън са обсебили внуците му, а самият той не полага достатъчно усилия, за да създаде по-силна връзка с тях.

Някой дори се шегуват, че майката на Кейт се изживява като „кралица Каръл“. Тя всячески се опитва внуците й да бъдат при нея при всяка удобна възможност, а не при Чарлз. Това, разбира се, създава известно напрежение, което се забелязва при събития, на които родителите на Кейт присъстват. А принц Уилям предпочита да не взима страна, което още повече ядосва Чарлз, предават от lifestyle.bg.

Facebook коментари
(Visited 23 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook